De meest inspirerende tuinen van instagram


Interieur, Tuin / vrijdag, april 20th, 2018

Na 5 jaar en flink wat veranderingen in onze tuin verder, kan ik nu, zittend in de tuin op een warme aprilavond, zeggen dat ik eindelijk wel tevreden ben met onze tuin. Ik vind het dan ook erg leuk om inspirerende tuinen voorbij te zien komen op Instagram. Mijn top 3 (in willekeurige volgorde) wil ik dan ook graag met jullie delen.

De inspirerende tuinen

De 3 inspirerende tuinen die ik heb gekozen zijn van Joyce Wiggers, Wendy van Studiozinnig en van By Muk. Ze zijn alle drie best verschillend maar hebben toch ook zeker enkele overeenkomsten. Ik houd vooral van een sfeervolle tuin en natuurlijk ook natuurlijke materialen, tinten en het gebruik van zwart-wit. Bekijk hieronder enkele foto’s van deze prachtige tuinen. Meer foto’s kun je uiteraard vinden op hun Instagram accounts.

 

De tuin van Joyce

De tuin van Joyce heeft onderlaatst weer een metamorfose gekregen. Nadat haar interieur ook weer terug naar lichte kleuren is getransformeerd kon ook haar tuin niet achterblijven. Ik ben vooral erg jaloers op haar terrasoverkapping. Deze is echt zo mega groot (evenals haar hele tuin overigens). Door de vele kussens en kleedjes die ze heeft gebruikt krijgt het geheel zo’n huiselijke sfeer. Alsof je gewoon een woonkamer binnenwandeld. Sinds vandaag heeft ze ook nog een nieuwe tuinset. Als je die wilt zien moet je even kijken op haar blog.

ibiza tuin inspirerende tuinen terrasoverkapping

De tuin van Wendy

Echt het tegenovergestelde van de tuin van Joyce maar ik ben er net zo verliefd op. In plaats van het vele wit dat Joyce heeft gebruikt heeft Wendy juist weer veel van mijn lievelingskleur zwart gebruikt. Hierdoor past haar tuin perfect bij haar zwarte huis. De veranda is echt een blikvanger die er echt in elk seizoen prachtig uit ziet. Ook heeft ze verschillende hangstoelen waar ik zeker wel een avondje in zou willen komen zitten. Ook bij deze tuin zie je weer dat het “huiselijk” maken direct voor extra sfeer zorgt.

inspirerende tuinen zwarte veranda hangstoel

De tuin van Muk

Tot slot een tuin die laatst gespot heb. Je waant je direct op Ibiza wanneer je de tuin van Muk ziet. De gigantische plant is ook echt een blikvanger. Zo zie je maar dat je ook een groen tuin kunt creëren zonder dat je hectare grond moet bezitten. De klamboe vind ik echt geniaal. Het is dat wij zelf een overkapping hebben maar anders zou ik dit ook zeker bij ons toepassen. Het ziet er zo knus uit. Bekijk ook eens haar blog voor meer inspirerende foto’s.

klamboe tuininspiratie mooie tuinen

Welke tuin is jouw favoriet? En wil jij ook shinen op mijn blog? Neem dan snel contact op want wie weet is  jouw interieur of tuin dan binnenkort ook te zien bij Binnenkijkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *